29 July 2016

Bashkia e Dropullit rikthen pastrimin e mjediseve publikeBashkia e Dropullit ka rikthyer pastrimin e mjediseve puplike. Ne kete stine te nxehte dhe me prurje te madhe te emigranteve  por edhe pushuesve shume segmente rrugore "vuajne" anes tyre ndotjen e mbeturinave qe hidhen nga automjetet. Sigurisht te huajt jane ndotesit me te pakte.

No comments:

Post a Comment