27 July 2016

Arsimi dhe pronat pjese e diskutimeve ne Keshillin bashkiak te Dropullit

Keshilli Bashkiak i Dropullit ka diskutuar se fundi pergatitjet per vitin e ri arsimor si dhe situaten lidhur me pronat e njesise vendore.Kryetari i keshillit Spiro Diamanti tha se keshilltaret kane diskutuar se bashku edhe me drejtues te fshatrave lidhur me azhornimin e pronave qe jane ne dispozicion te njesise vendore.

No comments:

Post a Comment