24 July 2016

AKZM Gjirokaster thote se nuk ka konstatuar shkelje te moratoriumeve per Gjuetine dhe pyjet


Agjensia e Zonave te Mbrojtura ne Gjirokaster thote se nuk ka konstatuar shkelje te moratoriumeve per Gjuetine dhe pyjet ne kete qark. Por a eshte vertete kjo situate keshtu pa probleme. Le te presim opinionet e publikut.

No comments:

Post a Comment