29 July 2016

50 mije vizitore ne Blogun Qeverisje e hapur vendore


 Gati dy muaj prej hapjes Blogu “Qeverisje e Hapur Vendore” po ngjall interesin e qytetareve. Transparenca e organeve vendore eshte ende shume larg pritshmerise se publikut ndersa sfidat e sherbimeve bashkiake jane te medha. Projekte qe lidhen me te ardhmen e qyteteve kerkojne keshillim me publikun ndersa qytetaret duhet te thone me shume fjalene tyre ne vendimmarjet e Keshillave Bashkiake. Duam te nxisim me shume dialogun qytetar ndaj ju ftojme te beheni pjese  e web-debateve qe kemi nisur ne platformen tone multimediale (Blog dhe Facebook dhe se shpejti dhe nje Forum Televiziv).

No comments:

Post a Comment