28 July 2016

10 emrat me te perdorur tek shqiptaret ne 2014 (meshkuj dhe femra-sipas INSTAT)

RenditjaEmriNumriPer 1000
Emri i vajzave
1Amelia36310.2
2Ajla2717.6
3Melisa2206.2
4Amelja1664.6
5Klea1554.3
6Sara1484.1
7Kejsi1273.6
8Noemi1183.3
9Alesia1163.2
10Leandra1123.1
Emrat e meshkujve
RenditjaEmriNumriPer 1000
1Noel49013.7
2Joel48313.5
3Mateo1915.3
4Ergi1815.1
5Luis1714.8
6Aron1413.9
7Samuel1303.6
8Roan1233.4
9Roel1183.3
10Xhoel1163.2

No comments:

Post a Comment