09 June 2016

Vjosa ,Lakmite dhe Reagimet, Pjesa e dyte.Nje video reportazh per "Zemren...
Reagimet per lakmite per hidrocentrale ne Vjose. Nje lume i bekuar... No comments:

Post a Comment