02 June 2016

Ndihme per femijet nga te rinjte
Te rinj e te reja te FRPD Gjirokaster vizituan femijet e semure ne ambjentet e Pediatrise te Spitalit Rajonal "Omer Nishani" ne Gjirokaster. "Dhuro nje loder! " ishte motoja qe  ata  ndermoren  dhe me kontributin vullnetar te secilit i dhuruan  femijeve lodra te shumta. Forumi shprehu  falenderime dhe mirenjohje per te gjithe te rinjte e te rejat qe ne menyre vullnetare kontribuan. Forumi tha se motoja e tyre ishte:

NE JEMI TË RINJ E TE REJA QË UDHËHIQEMI NGA PARIME E VLERA NJERËZORE MË TË LARTA!

No comments:

Post a Comment