25 June 2016

Specialistet : sqarime per sperkatjen ne Virua


Specialistet duhet te japin sqarime per sperkatjen ne Virua nese ajo ka rrezik per femijet dhe faunen e liqenit. Nese bie shi dhe eshte sperkatur me kimikate ato perfundojne ne liqen dhe rrezikojne bretkosat apo gjallesat e tjera.

No comments:

Post a Comment