06 June 2016

Reagime per taksen e sportit,Gjirokaster

Shume qytetare kane rezerva per vendosjen e taksës për sportin brenda faturës së ujit të pijshëm.Taksat eshte pjese e paketes fiskale të Bashkisë Gjirokastër miratuar në muajin Janar të këtij viti.A u konsultua kjo takse me qytetaret dhe grupet e interesit?

No comments:

Post a Comment