18 June 2016

Rama premton mbeshtetje per Gjirokastren Historike

Kryeministri Rama premtoi mbeshtetje per Qendren Histroike ne Gjirokaster. “Eshtë e rëndësishme që ne të mbyllim këtë pjesë dhe të vazhdojmë me pjesën sipër, të Unazës dhe sheshin e ri, që të jetë komplet pedonal, në mënyrë që të bëhet hyrja në Pazar. Kështu kompletohet ky aspekt, në aksin që fut dhe nxjerr njerëzit që vizitojnë Gjirokastrën. Pastaj është projekti tjetër i atyre 20 shtëpive të para që duam t'i "binjakëzojmë" si shtëpi të restauruara me shtëpinë e Kadaresë. Gjithashtu, edhe ndërhyrja që duam të bëjmë me Fondin e Zhvillimit, në pjesën poshtë për të pastruar të gjithë situatën rreth godinave të reja. Natyrisht pa harruar fokusin tek ndriçimi publik, që është themelor për ta ndriçuar në mënyrë të posaçme Gjirokastrën,deklaroi Rama gjate nje vizite

No comments:

Post a Comment