25 June 2016

Personazhe te Gjirokastres
Azis Angoni, eshte i njohur ndryshe si " piktori i sokakeve ". Artisti Angoni nuk ka studjo. Ai pikturon neper sokake dhe i afron veprat e tij te artit ne rrugen kryesore qe te con drejt gjimnazit apo ish shtepise se diktatorit. Pak dite me pare Azisi e mblodhi krijimtarine e tij ne " studion Naka ", qe u kthye ne galeri arti. Piktori njihet ne qytet jo vetem per artin e tij, por edhe per humorin e holle

No comments:

Post a Comment