16 June 2016

Nisin kampet e femijeve

Qendra Kulturore e Fëmijëve "Fato Berberi", nën kujdesin e Bashkisë Gjirokastër, prej datës 13 qershor ka çelur kampin veror ditor. 140 fëmijë janë aktualisht pjesë e organizimeve dhe aktiviteteve të planifikuara, që përfshijnë lojëra argëtuese e edukuese, zhvillim aftësish në recitime, muzikë, pikturë etj. Kampi ofrohet falas për të gjithë.

No comments:

Post a Comment