10 June 2016

Ndihma e Tirana Bank per femijet ne nevojeStafi i Tirana Bank , Dega Gjirokaster dha nje  kontribut me ndihma ushqimore prane Kryqit te Kuq Gjirokaster , ne kuader te Fushates Maj-Qershor ne ndihme te femijeve jetime dhe ne nevoje. 

Kryqi i Kuq falenderoi  gjithe stafin e bankes per mbeshtetjen qe tregoi ne kete aktivitet humanitar.

No comments:

Post a Comment