17 June 2016

Ndahet nga jeta artisti i njohur gjirokastrit Thimio Fili

Eshte ndare nga jeta Piktori i njohur Gjirokastrit Thimio Fili.Njeriu i batutave dhe miqesive, miresise dhe thjeshtesise njerezore,do te mbahet ne memorien e qytetit dhe te dashurve dhe miqve edhe si nje "bohemistet"  e rralle . Artisti i njohur Roland Cenko shprehu dhimbjen per mikun e tij me nje grup fotosh per ta kujtuar Milon qe e donin te gjithe.

No comments:

Post a Comment