08 June 2016

Me afer monumenteve ne Permet


Te rinjte afrohen me shume me monumentet.Foto i perket grupit Miqte e Monumentit ne Permet te cilet  kane vizituar Kishen e Shën Mërisë së Leusës në fshatin Leusë.ideja e te rinjve eshte të njihen me objektet e Trashëgimisë Kulturore që mbartin vlera të veçanta kulturore dhe artistike në rrethin e Përmetit. 

No comments:

Post a Comment