01 June 2016

Kryqi i Kuq me femijet autike

Gezuar 1 Qershorin te gjithe femijeve!

Vullnetaret e Deges Gjirokaster zgjodhen femijet autike per te festuar se bashku me ta 1 Qershorin,festen e femije. Mes lodrave,pikturave,kercimit per rreth 1 ore vullnetaret e deges ishin te pranishem ne Qendren e femijeve autike per t'u krijuar nje atmosfere ndryshe te gjithe femijeve te pranishem.Kryqi i kuq falenderoi te gjithe vullnetaret pjesmarres dhe mesuesit e qendres te cilet ndihmuan ne mbarevajtjen e ketij aktiviteti.

No comments:

Post a Comment