14 June 2016

Nderim per misionaren e edukimit

Kryetarja e Bashkise Gjirokaster Zamira Rami i ka dorëzuar titullin "Qytetare Nderi”,  Motër Matilde Biscu. Ky titull i është dhënë në kuadër të festimeve në Shkollën "Giussepe Gras" e cila administrohet nga Misioni katolik "Bijat e Krishtit Mbret" .
Titulli i është dhënë motrës italiane për meritat e larta pas njëzet vitesh misioni dhe në kuadër të dhjetë vjetorit të inagurimit të shkollës së tyre në Gjirokastër.

No comments:

Post a Comment