15 June 2016

Këlcyrë , asgjësohen 2180 bimë narkotike

Policia tha se asgjesoi ne Këlcyrë , 2180 bimë narkotike dhe arrestoi në flagrancë autorin e kultivimit.Nje seri operacionesh policore po vijojne ne Jug ndaj kultivuesve te marijuanes.

No comments:

Post a Comment