02 June 2016

Hotele te reja ne GjirokasterPas vitesh pune të stërmundishme do të shtohen edhe dy hotele te rinj kete verë në Gjirokastër” shkruan ish Kryetari Bashkise se Gjirokastres Ylli Asllani. Ai e vlereson “ Një sakrifice e paparë për ti ofruar bujtina turisteve te monumenteve! “Qytetaret e kane kuptuar,thote Asllani, se ringritja e qytetit fillon nga rikonstruksionet e banesave ne dobi te zhvillimit! Pamje te mrekullueshme ne prag te perfundimit nga Rezorti turistik i Keculles, dhe ish banesa e Xheneteve ne lagjen Palorto, thote zoti Asllani.

No comments:

Post a Comment