20 June 2016

Guida e re turistike e GjrokastresGjirokastra ka nje guide te re  turistike. "Gjirokastra Guide"  është një bashkëpunim mes Blue Agency dhe Bashkisë së Gjirokastrës

No comments:

Post a Comment