10 June 2016

Gjirokaster,Rikthehet pasioni i te rinjve per Teatrin


Komedia “Një burrë me dy gra” u ngjit në skenën e Teatrit “Zihni Sako” në Gjirokastër nga nje trupe  amatore nen drejtimin e aktorit Aleksander Kondi. Komedia e autorit britanik  Ray Cooney ka per subjekt një burrë qe  ka dy fëmijë me dy gra të ndryshme. Kur rriten fëmijët  dashurohen me njëri-tjetrin pa e ditur se ishin vella e moter. Njohja virtuale  dhe Situatat që krijohen, shoqërohen me batuta e humor. Regjisori Kondi tha  se e vuri shfaqjen ne skene me aktore amator duke gjetur pasion dhe dashuri per teatrin tek nje grup te rinjsh.

No comments:

Post a Comment