20 June 2016

Gara e Festivaleve ne Gjirokaster dhe nje koment

Gara e Festivaleve dhe nje koment
Festfilm Gjirokastra ka komentuar ne rrjetet sociale mbi festivalet e kinemase zhvilluar se fundi. Ja cfare shkruhet:
"Gjithkush ka te drejte te gjykoje mbi festivalet qe organizohen ne Gjirokaster . Ju lutemi shikoni fotot e publikuara nga Bashkia e Girokastres te kuptoni se cili festival ke privilegjet e organizohet nga shteti dhe cili behet me pasion dashuri , respekt per popullin Gjirokastrit dhe privilegj i popullit te Gjirokastres . Ne Gjirokaster u zhvillua edicioni 7 ,Kinemaja e Shoqeris se ardhme "A-FestFilm Gjirokastra 2016" dhe " DEA FILM FESTIVAL"
- Te dyja jane te finacuara nga bashkia e Gjirokastres por jane me diferenca te medhaja financiare- .
- “ A-festFilmGjirokastra2016 “ 15-22 maj 2016 jane shfaqur 199 filma me metrazh te shkurter dhe 6 filma me metrazh te gjate eshte finacuar nga Bashkia e Gjirokastres dhe investim i pasioni te organizatoreve,i cili vazhdon dhe shtrihet gjte gjithe vitit ne Qender Kulturore te femijeve.
- “Dea Film Festival – 18 -25 qeshor 2016 jane shfaqur 120 filma me metrazh te shkurter dhe 7 filma me metrazh te gjate ,eshte finacuar nga Bashkia e Gjirokastres nga QKK nga Ministra nga shteti , Festival i privilegjuar, eshte ne zhvillim. I urojme suksese.

No comments:

Post a Comment