07 June 2016

Forumi per Aeroportin reagon per By Pass-in e GjirokastresForumi per aeroportin reagoi lidhur me projektin e By Pass  per Gjirokastren. Studio Projektuese duhet ti japi nje zgjidhje tjeter segmentit lidhes me qytetin e Gjirokastres. Te varianti me ngjyre te kuqe segmenti lidhes kalon te rruga ekzistuese qe lidh fshatin "Arshi Lengo" me Gjirokastren  thuhet ne reagim. Ky varian kalon shume afer PJESES JUGORE te PISTES duke penguar seriozisht sigurine dhe zhvillimet e ardheshme te aeroportit ! Dikur rruga ka qene ku duket gjurma ngjyre gri te harta ... ajo rruge te nxjerr te "Pasarela" qe i thone gjirokastritet ,pra te vendi i duhur per nje ure te re lidhese me qytetin RESPEKTONI NORMATIVAT NDERKOMBETARE PER SIGURINE PRANE AEROPORTEVE !! e perfundon reagimin Forum

No comments:

Post a Comment