06 June 2016

Ekspozita ne Shtepine Kadare

Ekspozita  vetjake e Piktorit gjirokastrit Pellumb Puci  ''Magjia e stineve...Gjirokaster'' vijon te pelqehet nga vizitoret  ne Shtepine Kadare. E  hapur diten e premte, date 3 qershor 2016 ajo ka ngjallur interesin e vizitoreve te shumte nga brenda dhe jashte vendit. 

No comments:

Post a Comment