14 June 2016

Dy projekte te rendesishme per Gjirokastren
Projekti i tregut industrial dhe ushqimor dhe projekti i vazhdimit te bulevardit ne lagjen "18 shtatori" nga stacioni urban deri ne bashkimin me unazen e gerhotit jane dy investime qe nisin brenda vitit 2016.

No comments:

Post a Comment