13 June 2016

Dhurim gjaku nga te rinjte per jeten...


Pjesetare te Policise Kufitare, Hipotekes, te rinj te LRI, iu bashkuan thirrjes se Kryqit te Kuq, Dega Gjirokaster per dhurim gjaku ne menyre vullnetare. 

Ne Diten Boterore te Dhurimit vullnetar te gjakut Kryqi i Kuq  falenderoi  te gjithe te rinjte qe dhuruan gjak, per te shpetuar jete! 

Fushata e dhurimit vazhdon dhe neser. 

Bashkohu dhe ti me ne!

No comments:

Post a Comment