16 June 2016

Bashkia ,bllokim i levizjes se mjetve ne disa lagje

Bashkia Gjirokastër njofton banorët e lagjeve Manalat, Dunavat e Cfakë, se për shkak të punimeve që po kryhen nga OSHEE, për shtrimin e linjës 20 KW, do të ketë bllokim të qarkullimit të automjeteve. Bllokimi do të jetë 24- orësh, duke filluar nga mëngjesi i ditës së premte, datë 17 qershor 2016.
Aksi që do të jetë jofunksional është ai që lidh Qafën e Pazarit me kështjellën dhe lagjet Manalat, Dunavat e Cfakë

No comments:

Post a Comment