20 June 2016

330 filma ne dy muaj ne Gjirokaster , do na kishin kudo zili...


Dy festivale pergjate muajve Maj dhe Qershor i kane dhene Gjirokastres shfaqjen e rreth 330 filmave me metrazh te shkurter dhe me metrazh te gjate. Kudo do te na kishin zili....

No comments:

Post a Comment