17 June 2016

1 korriku afati fundit per pasaportate femijeve qe u prodhuan gabim


Policia  kufitare, u kujton emigranteve se 1 korriku eshte afati fundit i vlefshmerise se pasaportave te femijeve qe u printuan gabim me nje afat dhjete vite nga pese qe e detyronte ligji. Në vitet 2009-2010,sipas te dhenave zyrtare ,  janë printuar më shumë se 150 mijë pasaporta te tilla. Ministria e Brendshme ka bërë disa herë thirrje për verifikimin e pasaportave, të printuara gabimisht me afat 10-vjeçar për fëmijët nën 17 vjeç, në pikat e kalimit kufitar të Shqipërisë, por ne kufi  çdo ditë shfaqen raste  ku emigrantet vazhdojne te mos kene informacion dhe te kekrojne te levizin me femijet me keto dokumente.

No comments:

Post a Comment