25 May 2016

Video e Re Norman Atlantic
Nuk ka ende nje bilanc per tragjedine e Tragetit "Norman Atlantik" , i cili mori flakë rreth 35 milje në veri të Korfuzit në orët e hershme të 28 dhjetorit te 2014 , me 475 persona në bord. Aksidenti rezultoi me 12 viktima dhe persona te humbur ne det. Mediat greke publikuan nje video te re.

No comments:

Post a Comment