30 May 2016

Tre urdher arreste per vrasjen makabre te shqiptarit


Nje gjykate greke leshoi tre urdhër-arresti per vrasjen  brutale dhe prerjen  e kokës nje  25 vjeçari shqiptar .Urdhrat  përfshijnë dy 28 vjeçar shqiptar, të cilët janë arrestuar në Igumenicë dhe një fshatar i tyre, i cili ndodhet  në Shqipëri . Një nga dy shqiptarëve e ndaluar në Igumenicë, kishte pretenduar se ai ishte një dëshmitar.Sipas policies greke ende nuk ka të dhëna në dispozicion deri më tani për përfshirje të drejtpërdrejtë në vrasje te ketyre personave.

No comments:

Post a Comment