27 May 2016

Polifonia,percillet tek femijetGrupi "OBELISKU" eshte grupi qe percjell polifonine  e njohur gjirokastrite nga brezi me i vjeter tek femijet. I krijuar nga Roland Çenko ky grup femijesh jane  perzgjedhur ne shkollat 9 -vjecare edhe te mesme te Gjirokastres. Ky grup eshte prezantuar  me albumin  me titull -Zera te Njome nga Qyteti i Gurt e"  Femijte e Grupit Obelisku Gjirokaster" . Grupit "Obelisku" perbehet nga... (Ermelinda Bixhaku, marrese) (Vjola Beqo, marrese.) (Alvaro Cenko, marres,kthyes,hedhes.) (Juljan Zholi,hedhes) (Klidi Avdalli, iso) (Fejzo Bani, iso) (Orjent Memo, iso) (Pavli Simo, iso) (Aleksander Xhaste, iso) (Margelo Zhuli, iso) ( Roland Çenko - mesuesi dhe krijusi i grupit femijeve "Obelisku")

No comments:

Post a Comment