28 May 2016

Piktori i njohur Pellumb Puci ekspozon veprat ne Shtepine Kadare


Piktori i njohur Pëllumb Puci prej 20 vitesh jetoi si emigrant në Greqi, dhe u rikthye në vendlindje, në Gjirokastër, për të paraqitur artin e tij. Pasioni dhe dashuria për pikturën e ka shtyrë qe si banor në lagjen “Palorto”, te hape tek fqinji Kadare ekspoziten e tij mbreselenese. Disa kohe me pare ai ekspozoi ne Gjirokaster dhe ne tirane 170 punimet e tij në pikturë.
No comments:

Post a Comment