27 May 2016

Permet,Goditi policin, arrestohet


Policia e  Permetit tha se nje i ri 24 vjeç,  banues në Përmet,  u arrestua sepse ka goditur për shkak të detyrës  një punonjës të policisë së Komisariatit  të Policisë Përmet. E. Dhimitri ,u denoncua nga uniformat blu dhe do te dale perpara gjykates per masen e sigurise.

No comments:

Post a Comment