31 May 2016

Nje asambel i mire-rregulluar

Asamblet e banesave gjirokastrite nese restaurohen mund te fitojne nje pamje tjeter.Asambli tek kodra eshte nje nga peisazhet e reja karakteristike te gjirokastres.mjeku I njohur gjirokastrit Adem Harxhi shkruan se ne Tetor 2015 ishte ne Gjirokaster. “Qyteti kishte me shume gjalleri dhe kjo me beri te ndjehem mire. Vizitova hotelin "Kodra". U mahnita nga ajo pune madheshtore plot finese qe ishte bere atje. Me shume nga te gjitha me pelqeu mikpritja dhe dashuria e vellezrve Kodra, qe ashtu si te gjithe gjirokastritet qe takova, dhe nuk takova pak, ishin te respektueshem, te dashur dhe te kulturuar. E kam thene edhe here te tjera, kush ka lindur, ka jetuar dhe punuar ne Gjirokaster, e ka bere pa kuptuar Universitetin e kultures qytetare. Falemnderit Gjirokaster, qytet ku u linda, u rrita, jetova e punova, i rrethuar nga njerez te mire,shkruan Harxhi. 

No comments:

Post a Comment