27 May 2016

Ndihme per femijet ne nevoje per 1 Qershorin


FRPD Gjirokaster me rastin e dites se femijeve, 1 Qershorin, do te dhuroje per femijet e familjeve ne pamundesi ekonomike e sociale lodra dhe sende te tjera te nevojshme per ta. Forumi u beri thirrje te gjithe qytetareve, te rinjve dhe te rejave me apo pa krah politik, te mendojne per keta femije qe edhe ata te ndjehen te barabarte, te jetojne ne kushte te pershtatshme.

No comments:

Post a Comment