31 May 2016

Ku kalon By Pass i Gjirokastres


Autoriteti rrugor paraqiti projektin e By -Pass-it te Gjirokastres. Ky segment do te kaloje ne krahun e majte te Lumit Drino nga krahu i Arshi Lengos. By Pass do te kete tre kryqezime, njeri prej te cileve, qendror,  qe lidh piken ne afersi te Arshi Lengos me qytetin muze te Gjirokastres. Ky kryqezim del tek postblloku ndersa tjetri drejtohet ne Antigone. Rruga do te jete me kater korsi dhe nje korsi emergjence. Shpejtesia e parashikaur eshte 130 kilometer/ ore.

No comments:

Post a Comment