26 May 2016

Kamera sigurie per muzeumet ne Gjirokaster

Bashkia e Gjirokastres vendosi te pajise me sisteme sigurie muzeumet ne varesi te saj. Muzeu i Luftes se Ftohte, Muzeu Kombetar i Armeve dhe Muzeu Etnografik do te jene ne “vigjilencen’ e kamerave. Kjo do rriste sigurine per objektet por edhe miremenaxhimin e tyre, deklaruan zyrtaret. Disa here muzeumet e Gjirokastres kane rene pre e vjedhjeve te objekteve te rendesishme te tyre te cilat nuk jane rikthyer me ne stendat e muzeumeve.

No comments:

Post a Comment