28 May 2016

Kalaja e Tepelenes do te rijetezohet


Bashkia e Tepelenes ka konfirmuar pergatitjet per nje projekt qe synon rijetezimin e Kalase se Ali Pashes ne kete qytet. Kalaja,monument kulture, do te njohe restaurime te reja brenda mureve dhe sistemim te itinerarit te vizitoreve. Pak kohe me pare Ky monument u clirua nga ndertimet perreth tij ne kuader  te nje proejkti per sheshin kryesor te qytetit. 

No comments:

Post a Comment