24 May 2016

Grekët, akses dhe në plazhe për paraplegjikët
Komiteti Ekonomik i Rajonit të Epirit, në Greqinë e Veriut  ka miratuar procedurat e tenderimit për ndërtimin e infrastrukturës për qasje të pavarur për personat me aftësi të kufizuara në det. Buxheti i projektit arrin në 73,800 euro dhe siç tha Prefekti i këtij rajoni do të zbatohet filllimisht  dy plazhe  që do të përzgjidhen nga  vetë  personat  me aftësi të kufizuara.

No comments:

Post a Comment