26 May 2016

Gazetaret bashkepunojne per turizmin nderkufitar


Agjencia Kombetare e Turizmit vijon promovimin e Shqipërisë Turistike ne qytetin e Korçes, ku bashkepunoi me Unionin e Gazetareve Shqiptare me dhe shoqaten Res Egnatia per organizimin e nje takimi dypalesh me Unionin e Gazetareve të Greqise Veriore. Kjo iniciative sherben per të nxitur bashkepunimin dypalesh mes vendeve tona dhe shpalosur vlerat turistike qe ka jo vetem Zona e Korçes por e gjithe Shqiperia. Se shpejti do të firmoset edhe nje memorandum bashkepunimi mes dy shoqatave te Gazetareve, ku Turizmi Shqiptar do të jete nje nder sektoret kryesore qe do të promovohet.


No comments:

Post a Comment