27 May 2016

Canka nuk eshte larguar nga Luftetari


Klubi Sportiv  Luftetari tha ne nje deklarate se futbollisti Mikel Canka nuk eshte larguar nga Luftetari. Sulmuesi ka qene larg ekipit per arsye familjare dhe shume shpejt do te ulet me drejtuesit per te sqaruar pozicionin e tij dhe per te diskutuar rreth se ardhmes. "Do beni gabim te madh po te largohet Mikel Canka ,ai eshte thjesht nje goleador i lindur, komentoi nje nga tifozet deklaraten. “ Nuk ia vlen te largoni Mikel Canken se keni nje sulmues goli qe cdokush do e donte ne ekip' u shpreh nje tjeter.

No comments:

Post a Comment